Over ons

Over ons

Wij zijn hét inkoopkanaal voor podotherapeuten, pedicures, medewerkers in de orthopedische branche en andere loopzorgprofessionals!

Vanuit onze visie en missie werken wij iedere dag aan het beste aanbod, met de beste kwaliteit voor de beste prijs!

Mede hierdoor zijn wij hét centrale -en allesomvattende inkoopkanaal voor podotherapeuten, pedicures, medewerkers in de orthopedische branche en andere loopzorgprofessionals in Nederland en België. Bij ons kun je terecht voor alle producten die nodig zijn in de praktijk. Van afdekleer tot behandelbanken. Van schoenen tot instrumenten. Tevens helpen wij je met de toepassing van de producten in de praktijk door regelmatig kennis te delen. Dit doen we door onze leuke en interactieve events óf via de kennisbank hier op de website van Alles voor Loopzorg.

Wij hebben alles onder 1 dak

Wij halen ons voordeel uit het slim inkopen van onze producten en diensten. Hoe meer zorgverleners gebruik maken van dit inkoopkanaal, hoe scherper de inkoopprijzen. Dit kan doordat we grotere hoeveelheden van een bepaalde productgroep inkopen en op deze manier betere prijsafspraken maken met onze leveranciers!

“Samenwerken loont écht”

Ilse Hunting directeur van Alles voor Loopzorg

Als loopzorgprofessional ben je dagelijks bezig met en voor je patiënten, benodigde producten en het zoeken naar de beste oplossing (bijvoorbeeld schoenen) moet snel en eenvoudig kunnen. 1 simpel kanaal, 1 inlogcode voor alle benodigde producten! Deze webshop zal zich blijven ontwikkelen en het assortiment moet uiteraard up to date blijven. Ik heb daar ook jullie input voor nodig, aarzel dus niet om mij te bellen of te mailen met feedback en eventuele aanvullingen op de webshop. Hierdoor blijven we samen zorgen voor het beste assortiment!

Robert van Gerwen Logistiek en facilitair

Mijn naam is Robert van Gerwen en ik ben verantwoordelijk voor de hele logistiek van al jullie bestellingen, kortom ik zorg ervoor dat de bestellingen goed en snel jullie kant uit komen! Met mijn 12 jaar werkervaring in de podotherapie ben ik tevens de vraagbaak voor jullie als het gaat over de producten in de webshop. Ik houd me verder bezig met facilitaire zaken, zodat iedereen zijn of haar werk in een prettige werkomgeving kan doen. T

Bethje van Gevel Customer Service

Als Customer Service medewerkster verzorg ik de administratie achter onze webshop en heb contacten met onze klanten en leveranciers. Onze website heeft al veel mooie producten en wordt steeds verder uitgebreid. We werken met een leuk en enthousiast team en dit maar ook de afwisseling en diversiteit aan werkzaamheden maakt dat ik iedere dag met plezier naar m’n werk ga. #werkmotto: ‘Cherish yesterday, dream tomorrow, live today!’

Rense de Vries Logistiek medewerker

Mijn naam is Rense de Vries en per 1 januari 2023 werkzaam bij op de logistieke afdeling. Ik ben 56 jaar, getrouwd met Mariëlle, heb twee zonen van 20 en 22 jaar en ben woonachtig in Veldhoven. Ik heb nog geen seconde spijt van mijn beslissing om hier te komen werken gehad! Ik ben goed opgenomen in het team en ben vol vertrouwen voor de toekomst binnen die mooie bedrijf.

Monique van Rooij Financieel administratief medewerker

Mijn naam is Monique van Rooij en op dit moment verantwoordelijk voor de volledige administratie van Alles voor Loopzorg. Mijn werk is erg divers, geen dag is hetzelfde! Met mijn werkzaamheden ben ik dagelijks bezig om de podotherapeuten in het land te ondersteunen op het gebied van alle benodigde producten.Het leukste vind ik de vele contacten en afwisseling in de werkzaamheden daarnaast vind ik het leuk om voor een jong, ambitieus sterk groeiend team te werken. #werkmotto: ‘Spring altijd in het diepe. Het ondiepe doet namelijk zeer.’

Sluit je aan bij ons netwerk en profiteer direct

Een netwerk, zo zien wij het ook echt. Door je bij ons aan te sluiten vergroten we ons netwerk wat weer inkoopvoordeel kan opleveren.

Ons assortiment is weloverwogen. Niet te veel en overmatige keuzes, maar precies wat je nodig hebt in de praktijk. Hierdoor kunnen we gericht inkopen en dus ook betere afspraken maken met de fabrikanten. We kunnen meer van 1 product inkopen, wat gunstig is voor de prijs.

Dit geldt voor alle producten voor in de praktijk, maar ook voor producten ter ondersteuning van je behandelplan. Alles voor Loopzorg biedt als enige ook deze oplossing waardoor je via 1 kanaal met gemak en vertrouwen je inkopen voor de praktijk en voor je patiënt kan doen met de garantie van de beste prijs én zeker ook niet onbelangrijk goede kwaliteit!

Snelle levering

Compleet aanbod

Scherpe inkoopprijzen

Onze visie

De visie van Alles voor Loopzorg is het bieden van innovatieve, specialistische en onderscheidende producten en diensten in de voetzorg, speciaal voor alle loopzorgprofessionals.

Onze missie

Door één inkoopkanaal voor alle podotherapeuten, pedicures, medewerkers in de orthopedische branche en andere loopzorgprofessionals te creëren, kunnen we gezamenlijk voordeel halen uit het inkopen van onze producten en diensten. Hoe meer loopzorgprofessionals gebruik maken van dit inkoopkanaal, hoe scherper de inkoopprijzen kunnen zijn. Dit kan doordat we grotere hoeveelheden van een bepaalde productgroep inkopen, waardoor we betere prijsafspraken kunnen maken met onze leveranciers!

“Samenwerken loont écht”

Ilse Hunting directeur van Alles voor Loopzorg

“Wie werkt vanuit passie heeft geen werk, maar een leven”

Als loopzorgprofessional ben je dagelijks bezig met en voor je patiënten. Benodigde producten en het zoeken naar de beste oplossing (bijvoorbeeld schoenen) moet snel en eenvoudig kunnen: 1 simpel kanaal, 1 inlogcode voor alle benodigde producten! Deze webshop zal zich blijven ontwikkelen en het assortiment moet uiteraard up to date blijven. Ik heb daar ook jullie input voor nodig, aarzel dus niet om mij te bellen of te mailen met feedback en eventuele aanvullingen op de webshop. Hierdoor blijven we samen zorgen voor het beste assortiment!

Robert van Gerwen Logistiek en facilitair

“Een doel zonder plan is slechts een wens”

Met mijn 15 jaar werkervaring in de podotherapie ben ik de vraagbaak voor jullie als het gaat over de producten in de webshop. Ik houd me verder bezig met een stuk logistiek en facilitaire zaken, zodat iedereen zijn of haar werk in een prettige werkomgeving kan doen. Tevens verzorg ik het onderhoud aan bijvoorbeeld freesmachines, behandelbanken en slijpmachines. Kort samengevat ben ik van vele markten thuis en hierdoor kan ik jullie goed helpen en adviseren!

Bethje van Gevel Customer Service

Monique van Rooij Financieel administratief medewerker

‘Spring altijd in het diepe. Het ondiepe doet namelijk zeer.’

Mijn naam is Monique van Rooij en op dit moment verantwoordelijk voor de volledige administratie van Alles voor Loopzorg. Mijn werk is erg divers, geen dag is hetzelfde! Met mijn werkzaamheden ben ik dagelijks bezig om de podotherapeuten in het land te ondersteunen op het gebied van alle benodigde producten.Het leukste vind ik de vele contacten en afwisseling in de werkzaamheden daarnaast vind ik het leuk om voor een jong, ambitieus sterk groeiend team te werken.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details